Daniëlle Smalbraak stopt als webredacteur NWPCS

0
27
Danielle Smalbraak-Carriere en HSH One Perfect Lady. Foto: Ellen Lievestro

Daniëlle Smalbraak-Carrière stopt als webredacteur van het Welsh Stamboek. “Ik heb het vijf jaar met veel plezier gedaan en vind het nu tijd geworden om te stoppen.”

“Ik kwam via Anja Rozema bij de webredactie. Ik heb 16 jaar als (web)redacteur voor De Paardenkrant en later ook Horses.nl gewerkt. Toen ik daar in 2016 mee stopte, heb ik freelance ‘klussen’ gedaan voor onder meer Hoefslag en Mensport. Anja was destijds op zoek naar een webredacteur en vroeg mij of ik dat wilde doen. En dat paste mij inderdaad wel. Ik ben op 1 januari 2019 begonnen“, zegt Daniëlle

Ze vervolgt: “Ik wil plaats maken voor een jongere, nog meer social media gerichte, generatie.”

Het is de oplettende kijker misschien al opgevallen dat Dieke Slingerland de laatste weken berichten heeft geplaatst. Zij kwam in augustus 2019 de webredactie al versterken, maar dat stond de laatste tijd op een laag pitje. Dieke heeft inmiddels de webredactie-taken overgenomen.

Daniëlle: “Ik wilde zelf mijn ‘kindje’, de Leukste Oude Welsh verkiezing, nog afronden. De winnaar is inmiddels bekend, dus ik zwaai af. Ik wens mijn opvolger(s) veel plezier en succes!”

In het komende Welsh Pony en Cob Magazine staat een ’10 vragen aan’- interview met Daniëlle Smalbraak-Carrière.