Dieke Slingerland gaat webredactie versterken

0
1444
Dieke Slingerland
Dieke Slingerland met Rujas Anna en Rujas Dilly. Foto: Nynke Leen

Ter versterking van de webredactie begint Dieke Slingerland na de Centrale merriekeuring als nieuwe webredacteur van NWPCS.nl.

We zijn erg blij dat zij ons redactie-team komt versterken en verheugen ons op de komende samenwerking. Met elkaar gaan we verder met het doorontwikkelen van de website met als uiteindelijk doel het een actueel en inhoudelijk goed Welsh platform te laten zijn.

Dieke Slingerland stelt zich graag even voor:

Dieke Slingerland, 28 jaar (26-04-1991) woonachtig in Elim (Drenthe). Ik ben werkzaam geweest voor de Hoefslag en heb daar al wat ervaring opgedaan als webredacteur.

Wij hebben thuis een fokkerij van KWPN’ers en Friese paarden. En inmiddels 8 jaar geleden kwam daar onze eerste welsh pony op mijn pad, een sectie A pony Rujas Dilly. En daar bij begint ook gelijk ons complete verhaal.

Toen Rujas Dilly 3 jaar werd ging ik volop in training om naar de keuring te gaan, niet wetende dat een NWPCS keuring heel anders is als een KWPN keuring. Maar met een hoop gebruik van Google hebben we het toch geprobeerd. Dit was zeker niet zonder succes ze werd Ster!

Hierna smaakte het naar meer en zijn we van 1 naar inmiddels 16 welsh pony’s gegaan. Zelf men ik actief met mijn welsh A pony’s, van het opleiden en beleren tot inmiddels ZZ niveau!

Als webredacteur zal ik Daniëlle ondersteunen en een column in het leven roepen, Even bellen met…. Hier voor zal ik contact opnemen met verschillende professionals uit het vak maar ook de onbekende mensen komen aan het woord!