DK Noord: Dieke Slingerland kampioen en reserve met halfzussen

0
1553
Dieke Slingerland met Rujas Dilly en Rujas Anna. Foto: Nynke Leen
Dieke Slingerland met Rujas Dilly en Rujas Anna. Foto: Nynke Leen

Op de indoorkampioenschappen dressuur van Mendistrict Noord op 9 maart in Vlagtwedde eindigden verschillende Welshpony’s in de prijzen. Zo was er was tweemaal succes voor Dieke Slingerland en de halfzusjes Rujas Dilly en Rujas Anna.

Dieke Slingerland met Rujas Dilly.
Foto: Nynke Leen

Met de ster en sportmerrie Ruja’s Dilly (v. Duffelt’s Max) werd Dieke Slingerland reservekampioen in de klasse Z enkelspan.

Ze stuurde het dubbelspan met daarin Dilly en diens halfzus, de stermerrie Rujas Anna (v. Ysselvlied’s Irrisistible) naar het kampioenslint in de gecombineerde rubriek dubbelspan klassen B, L en M.

Zonnekamp’s Dyantha

Beide merries werden door Ruud en Tineke de Ram gefokt uit de elite, kroon merrie Zonnekamp’s Dyantha (v. Nachtegaal’s Captain). “De nu achtjarige vos roan Dilly kochten we als veulentje op de markt in Zuidlaren en de nu vijfjarige bruin roan Anna kochten we als tweejarige als spanmaatje erbij”, vertelt Dieke.

Bekijk hier alle uitslagen

Het is voor de redactie onmogelijk om alle prestaties van Welshpony’s op de voet te volgen. Daarom zouden wij het fijn vinden als u ons die doorgeeft. Dat kan via Whatsapp (06-51500766) of een e-mail naar carrieredanielle@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in