Daniëlle Carrière nieuwe webredacteur NWPCS

0
1640

Per 1 januari j.l. is Daniëlle Carrière begonnen als webredacteur van het NWPCS. We zijn erg blij dat zij ons team komt versterken en verheugen ons op de komende samenwerking. Met elkaar gaan we verder met het doorontwikkelen van de website met als uiteindelijk doel het een actueel en inhoudelijk goed Welsh platform te laten zijn.

Daniëlle stelt zich graag even voor:

Daniëlle Carrière, 44 jaar (6 juni 1974), woonachtig te Winterswijk Woold (Achterhoek). Samenwonend met Henk Smalbraak.

Ik heb de lerarenopleiding Engels in Utrecht gedaan, maar ging na mijn LIO stage in 2000 aan de slag als hippisch journalist. Ik heb sindsdien, voor verschillende media (print en online) geschreven over verschillende disciplines en vele paarden- en ponyrassen. Zelf begon ik op mijn achtste met ponyrijden en mijn eerste pony was een Welsh A.

De Welshpony spreekt ons aan vanwege haar schoonheid en niet onbelangrijk het fijne en werkwillige karakter. We fokten al langer KWPN’ers en in 2008 begonnen we daarnaast met de Welsh-fokkerij. Dit jaar verwacht onze zelfgefokte sectie B stermerrie HSH First Lady (v. Spring Star’s Spirit) haar vierde veulen. Ze is drachtig van Maarlens Romeo. Daarnaast verwachten we in 2019 vier KWPN-veulens.

We bezoeken als het even kan ieder jaar de Centrale hengsten keuring, de Nationale Merriekeuring en eventueel nog enkele andere Welsh-keuringen, -shows en evenementen al dan niet als deelnemers.

Bovendien mennen we met twee Welsh Cobs in enkel- en tweespan. Het gaat om de valken Dearnevalley Chardonay en Ridgehill Franco. Ieder jaar bezoeken we de Autumn Cob Sale in Builth Wells en ook hebben we verschillende stoeterijen in Wales en de Royal Welsh Show bezocht, onvergetelijke ervaringen.

Ik heb er heel veel zin in om voor de Welsh-website aan de slag te gaan en hoop op deze manier samen met de vele betrokkenen, een bijdrage te kunnen leveren aan een divers Welsh-platform.

Mocht je nieuws hebben voor de website, dan hoop ik dat je de webredactie wil tippen via whatsapp (0651500766) of email (carrieredanielle@gmail.com). Denk dan aan een bijzondere prestatie van een Welsh Pony of Cob in de sport of fokkerij of bijvoorbeeld een hengstenmutatie. Maar ook algemeen nieuws, bijvoorbeeld over paardenwelzijn, wekt de aandacht van het Welsh-mediateam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in