CMK: Stougjeshoeve Estelle pakt derde dagkampioenschap op rij

0
1585
Stougjeshoeve Estelle
Stougjeshoeve Estelle

Na het behalen van het Algemeen dagkampioenschap twee weken geleden in Heteren en vorige week in Oldebroek, pakte de Welsh B-merrie Stougjeshoeve Estelle in handen van haar fokker Geert Verbaas op de Centrale merriekeuring 17 augustus in Kootwijk het Nationaal Algemeen Dagkampioenschap 2019.

Oldenzijlster Arianne

De sectie A-merrie Oldenzijlster Arianne, eveneens meervoudig kampioene, wist de reserve dagtitel naar zich toe te trekken. De Algemeen dagkampioene van de Regionale keuring in Tolbert (voor de vierde keer op rij) is gefokt door en van de Fokkers van het Jaar; familie Dijkstra.

Verslagen en uitslagen

Uitslagen zijn onder voorbehoud van goedkeuring door het stamboekkantoor

Verslagen over de Centrale merriekeuring in Kootwijk verschijnen in de loop van de week op deze website. Alle uitslagen van 17 augustus 2019 van de op de terreinen van Gert van den Hoorn gehouden rubrieken en competities plaatsen wij zo spoedig mogelijk na ontvangst op de pagina Centrale merriekeuring (klik).