Stougjeshoeve Estelle ook op 15e Dragon Show de mooiste van de dag

0
1346
Dagkampioene Stougjeshoeve Estelle en reserve dagkampioen Fronarth Defoe temidden van eigenaren, juryleden en officials. Foto: Vivian Hesen

Een week eerder was ze nog de Algemeen dagkampioen in Heteren en op zaterdag 10 augustus wist Welsh B-merrie Stougjeshoeve Estelle de juryleden Mrs. K. Wainwright (Skellorn Stud) en Mr. O. Jones (Nebo Stud) het meest te bekoren op de 15e editie van de Dragon Welsh Pony Show in Oldebroek. De op de CHK als Reserve dagkampioen betitelde Sectie C hengst Fronarth Defoe mocht ook nu weer als Reserve dagkampioen opstellen.

Sectiekampioenen

In de sectie A ging de juryleden in het sectiekampioenschap voor de toeomst. Sectie- en Overall jeugdkampioen Singels Welsh Dreamstar pakte ook het sectiekampioenschap. reserve jeugdkampioen An de Bane’s Chin werd bovendien reserve sectie A-kampioen.

Naast de zogende volwassen merrie Stougjeshoeve Estelle werd de eveneens zogende Springstar Kimara opgesteld als reserve sectie B-kampioen.

De tweejarige Selehems Trendy Girl werd jeugdkampioen en bovendien reserve sectiekampioen naast de stamboekhengst Fronarth Defoe.

Welsh Cob stamboekhengst Foryd Daniel pakte het sectie D-kampioenschap. De driejarige Northwick Empress werd door de jury als reserve sectiekampioen aangewezen.

De zogende merrie Pippin’s Passion A.T. kon als Welsh Partbred-kampioen worden opgesteld. De driejarige Rooskamps Raisa verdiende de reservetitel.

Performance

Sectie D-kampioen Foryd Daniel werd bovendien Overall Performance kampioen. Het reservekampioenschap ging naar de First Ridden Ysselvliedts Hello Goldstar.

Bekijk hier alle uitslagen