Even voorstellen: Online Veulenkampioen van mei 2020

0
1598
It's a Golden Dream

In de tweede helft van september 2020 is er de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriet voor de verkiezing Online Veulenkampioen van 2020. De kandidaten zijn de Online Veulenkampioenen van de maanden april tot en met augustus. De komende tijd stellen we de maandkampioenen één voor één aan je voor. Dit keer is het de beurt aan It’s a Golden Dream, de favoriet van mei.

De deelnemers is gevraagd om een drie foto’s van de maandkampioen in te leveren. Eén van het veulen op stand, één van het veulen in beweging en één foto van het hoofd van het veulen.

In de loop van deze maand is het voor iedereen mogelijk om middels een poll op deze website op jouw favoriet voor de titel te stemmen. Bovendien mogen NWPCS-leden hun plaatsing van de eerste drie per e-mail doorgeven. Daarnaast zal NWPCS jurylid Davy Wormgoor de veulens plaatsen en becommentariëren.

It’s a Golden Dream

NWPCS Online Veulenkampioen van Mei 2020

Fokker en eigenaar Andel Odink vertelt: “Dit is It’s a Golden Dream, ik heb haar zelf gefokt uit mijn merrie van Woldhoeve’s Bart. Ze is geboren op 09-05-2020, haar vader is Leun’s Veld Winston JR en valt dus in de sectie WPBR. Dreamy is de derde nakomeling van deze merrie. Ik heb deze merrie gekocht toen ze drie was van de Familie Hulst uit Staphorst.”

“De oma van deze merrie is ook valk dus we wilden deze kleur proberen terug te fokken en dat is gelukt! Dreamy is een stoere merrie en kijkt niet snel ergens van op.”

“Mijn doel van het fokken is om eerlijke, betrouwbare en vriendelijke pony’s voor de sport te fokken. Voor het aankomende jaar is de merrie gedekt met de hengst ‘Hulst Moonlight’.”

“We vinden het super leuk dat we zijn genomineerd voor de titel ‘Online veulenkampioen van het jaar 2020’. We willen alle andere genomineerden dan ook heel veel succes toewensen!”

It’s a Golden Dream
Welsh Partbred
Geboortedatum: 9 mei 2020
Geslacht: Merrie
Vader: Leun Veld’s Winston JR
Moeder: Emma
mv: Woldhoeve’s Bart
Fokker/eigenaar: Andel Odink