It’s a Golden Dream Online Veulenkampioen van Mei

0
1949
It’s-a-Golden-Dream
It's a Golden Dream. Foto: Jorinde Pullen

Het Welsh Partbred merrieveulen It’s a Golden Dream is de Online veulenkampioen van Mei 2020. Deze palomino dochter van de NWR-gefokte en NRPS goedgekeurde Leuns Veld’s Winston Jr. kreeg 315 van de in totaal 1069 stemmen.

It’s a Golden Dream werd geboren op 9 mei 2020. Haar moeder is Emma, een NWR-dochter van Woldhoeve’s Bart x Vita Nova’s Hanassie. Andel Odink is de fokker en eigenaresse. De twee eerdere veulens van Emma, van Houdringe’s Raspoetin en Westerhuis Cupido, behaalden beide een eerste premie op de regionale keuring.

2. Vosco’s Blossero

Vosco’s-Blossero
Foto: Melissa Mol

Op de tweede plaats eindigde het sectie B merrieveulen Vosco’s Blossero (v. Wheemhoeve’s Bolero) uit Vosco’s April Blossum (v. Nillantshoeve’s Zippo) van fokkersArend en Melissa Mol. Blossero kreeg 180 stemmen.

3. RM Angel’s Rosegold

Foto: Karin Slemmer

De derde plaats is eveneens voor een merrieveulen, namelijk de Welsh Partbred RM Angel’s Rosegold van fokker Rosanna Meerveld. Ze is een dochter van Cassanova du Bois uit Pippin’s Angel’s AT (v. Leuns Velds Winston). Met 148 stemmen kreeg ze slechts drie stemmen meer dan het als vierde geëindigde Welsh Partbred hengstveulen Deudericks Mr. Noble FP (Nieuwmoeds Mister Darcy uit Oldenzijlster Ashley v. Ysselvliedts Sven) van fokker Bianca Dooper-Bosman.

Wil je jouw veulen opgeven voor het Online Veulenkampioenschap van Juni 2020?
Lees dan hier hoe dat kan.