Even voorstellen: Online Veulenkampioen van april 2020

0
1253
Korneweijdes Cassius Clay draf

In de tweede helft van september 2020 is er de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriet voor de verkiezing Online Veulenkampioen van 2020. De kandidaten zijn de Online Veulenkampioenen van de maanden april tot en met augustus. De komende tijd stellen de we maandkampioenen één voor één aan je voor. We beginnen met Korneweijdes Cassius Clay, de favoriet van april.

De deelnemers is gevraagd om een drie foto’s van de maandkampioen in te leveren. Eén van het veulen op stand, één van het veulen in beweging en één foto van het hoofd van het veulen.

In de loop van deze maand is het voor iedereen mogelijk om middels een poll op deze website op jouw favoriet voor de titel te stemmen. Bovendien mogen NWPCS-leden hun plaatsing van de eerste drie per e-mail doorgeven. Daarnaast zal NWPCS jurylid Davy Wormgoor de veulens plaatsen en becommentariëren.

Korneweijdes Cassius Clay

NWPCS Online Veulenkampioen van April 2020

Fokker en eigenaar Lisan van Zante vertelt over Korneweijdes Cassius Clay: “Hij is het derde veulen uit de combinatie Heideparks Him en Tunnels Candy. Zijn volle zus Korneweijdes Chimaya D’Avril werd in 2018 Nationaal veulenkampioen in Putten. Zijn andere volle zus Korneweijdes Candy Sue werd regionaal veulenkampioen te Putten in 2019.”

“Zijn vader Heideparks Him (v. Spoorzichts Hilfiger) werd als veulen nationaal kampioen en stond tevens op kop geplaatst als 3- en 4 jarige tijdens de Centrale Hengstenkeuring. Zijn moeder Tunnels Candy (v. Baledon Valpariso) is in het bezit van het keurpredicaat. Zij heeft op de Regionale keuring in Sevenum een Reserve sectie en sectiekampioen titel behaald in 2012 en 2013. Cassius zal bij ons de opfok in gaan en als alles goed mag gaan, over drie jaar klaargemaakt worden voor de Hengstenkeuring.”

Korneweijdes Cassius Clay
Welsh sectie A
Geboortedatum: 16 maart 2020
Geslacht: Hengst
Vader: Heideparks Him
Moeder: Tunnels Candy
mv. Baledon Valpariso
Fokker/eigenaar: Lisan van Zante