Korneweijdes Cassius Clay eerste Online Veulenkampioen van de maand

0
1957
Korneweijdes Cassies Clay

Het Welsh sectie A hengstveulen Korneweijdes Cassius Clay is de Online Veulenkampioen van April 2020 geworden. Van de in totaal 742 stemmen kreeg deze schimmelzoon van Heidepark’s Him er 199.

Lisan van Zante is de fokker en eigenaresse van Korneweijdes Cassius Clay. Ze fokte het op 16 maart 2020 geboren hengstje uit de keurmerrie Tunnels Candy (Baledon Valpariso x Varpullan Pepijn). Candy bracht al meerdere veulenkampioenen en is dus nu ook moeder van de eerste online veulenkampioen.

2. Paradiso Emelwerth

Paradiso Emelwerth

Cassius Clay kreeg de meeste concurrentie van het Welsh Partbred hengstveulen Paradiso Emelwerth (v. Cosmo Callidus NRW) uit Vogelenzang’s Carlijn (v. Orchard Red Prince) van fokker Monica Groothuis. Dit bruine veulen kreeg 194 stemmen.

3. Aroshoeve’s Ojannah

Derde werd het NWR merrieveulen Aroshoeve Ojannah (v. Anjershof Shadok) uit Jonkers Olivia (v. Veenstra’s Promise). De palomino kreeg 163 stemmen. M. Jonker staat als fokker en eigenaar geregistreerd.

Wil je jouw veulen opgeven voor het Online Veulenkampioenschap van Mei 2020?
Lees dan hier hoe dat kan.