Registreer uw veulen digitaal via ‘mijnWelsh’

1
1644
Merrie met veulen. Foto Vivian Hesen
Foto: Vivian Hesen

Zoals ieder jaar wacht elke fokker vol spanning op de komst van een gezond veulen en wij als stamboek hopen weer veel van deze veulens in te mogen schrijven! De veulens kunnen zoveel mogelijk digitaal aangemeld worden via mijn Welsh

De hengstenhouders hebben de dekkingen in 2018 voor het eerst digitaal ingevoerd. Zij hoeven daarom aan de merriehouders dan ook geen dekbon/geboortebericht meer af te geven. Hier kunnen zij op verzoek van de merriehouder wel in voorzien.

Uw veulen via mijn Welsh aanmelden levert u een voordeel op in de registratiekosten. U betaalt dan een bedrag van € 45.00 conform de tarievenlijst in plaats van € 58.50 wanneer niet via de digitale weg wordt aangemeld.

Inloggen

Om in te loggen op ‘mijn Welsh volgt u deze link. Vervolgens logt u in met uw lidnummer en wachtwoord. Heeft u geen wachtwoord ontvangen neem dan contact op met het stamboekkantoor. Dit kan per email via secretariaat@nwpcs.nl of op werkdagen telefonisch op 06-82459273 van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 12:30 uur.

Naamgeving

Bij het NWPCS bent u vrij in de keuze  van de naam van het veulen. Er zijn geen verplichte beginletters. U mag alleen geen stalnamen van een ander gebruiken daar dit het visitekaartje is van fokkers. Ook is het niet toegestaan een niet geregistreerde stalnaam te gebruiken.

Meer informatie over de veulenregistratie leest u hier:

Bron: Bestuur NWPCS

1 REACTIE

  1. Dit tarief van 45 euro klopt niet meer. Dat is .nu 50 euro. Of ik heb te veel betaald😁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here