Nostalgie: Saskia voorop in defilé op NMK in 1976

0
1677
nostalgie, saskia op NMK 1976
Voorop in het defilé op de NMK in 1976 liep Theo Tops met de sectie A jeugdkampioene Saskia.

Voor de rubriek ‘Nostalgie’ kregen we van ‘Vrijwilliger van het Jaar‘ Theo Tops twee foto’s van de Nationale merriekeuring in 1976 in Park Berg en Bos te Apeldoorn. Zijn sectie A-merrie Saskia werd er jeugdkampioen en mocht voorop in het defilé der kampioenen.

‘Park Berg en Bos, een mooie locatie was dat!’

De tweejarige schimmelmerrie Saskia werd jeugdkampioen en Theo Tops kreeg daarvoor een beker uitgereikt door de juryleden; dhr. Bruinsma (voorzitter), mw. Teunissen en dhr. J. Laamers. Dat keuringen momentopnames zijn, was toen niet anders. Een jaar eerder kreeg Saskia nog een tweede premie.

Theo Tops krijgt een beker uit handen van juryvoorzitter dhr. Bruinsma.

Bekijk hier alle berichten uit de rubriek ‘Nostalgie’

Jubileum

In 2019 bestaan wij 60 jaar als stamboek en dit willen wij als NWPCS uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. De jubileumcommissie is druk met het opstellen en uitvoeren van een feestprogramma. Daar merkt u dit jaar zeker meer van.

De redactie is benieuwd naar uw anekdotes, foto’s en/of krantenknipsels, etc. uit 60 jaar NWPCS. De mooiste bijdragen publiceren wij op onze website en/of in het magazine.

Mail uw bijdrage(n) naar redactie@nwpcs.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in