Mega welsh event: inschrijven met een week verlengd

0
339

Na het doorslaande succes van de eerste en tweede editie vorig jaar, zijn we op 22 juni 2024 terug met het NWPCS Mega Welsh Event op de prachtige accommodatie van Stoeterij Turfhorst in Wezep. De inschrijving via MijnWelsh is nu ook geopend.

Gebruiksrubrieken, strodorp en catering

Uiteraard zorgen wij dat het wederom een geweldige dag uit wordt voor alle deelnemers en bezoekers. Er worden pony’s in alle secties geshowd, zowel aan de hand als onder het zadel. Er zijn menrubrieken en speciale kinderrubrieken.

Voor kinderen is er vertier aanwezig op het gezellige middenplein. De catering is professioneel en voorziet u van goede drankjes en heerlijk eten. Ook zullen er verschillende standhouders aanwezig zijn in ons gezellige strodorp.

Voor alle informatie omtrent het Mega Welsh Event (zoals vraagprogramma, locatie, juryleden, inschrijving, etc.) klik op onderstaande knop