Mega Welsh Event

Datum:10 juni 2023
Showterrein:Stoeterij Turfhorst
Nieuwe Dijk 5
NL-8091 PL Wezep
Vraagprogramma:Vraagprogramma
Juryleden:Juryleden
Inschrijven:Leden via Mijn Welsh (nu geopend!)
Niet-leden en jeugdleden via inschrijfformulier
Sluitingsdatum:20 mei 2023
Facebook:NWPCS Mega Welsh Event

NWPCS Mega Welsh Event

De eerste editie in 2022 was een doorslaand succes! Het was genieten van alle mooie pony’s op ons prachtige showterrein en de sfeer was uitmuntend.

10 juni 2023 zijn we terug met het NWPCS Mega Welsh Event. Kom als bezoeker meegenieten van al het moois dat de Welshpony ons te bieden heeft!

Ook dit jaar hebben we wederom mooie geldprijzen te verdelen dankzij onze sponsoren. De totale prijzenpot is maar liefst € 1.500 euro.

Uiteraard zorgen wij dat het wederom een geweldige dag uit wordt voor alle deelnemers en bezoekers. Er worden pony’s in alle secties geshowd, zowel aan de hand als onder het zadel. Er zijn menrubrieken en speciale kinderrubrieken. Voor kinderen is er vertier aanwezig op het gezellige middenplein. De catering is professioneel en voorziet u van goede drankjes en heerlijk eten. Ook zullen er verschillende standhouders aanwezig zijn in ons gezellige stro dorp.

Naast de keuringsrubrieken zijn er clinics, die worden gegeven door absolute vakmensen. Er is genoeg te zien en te beleven voor iedereen!

INSCHRIJVEN: Leden van het NWPCS kunnen binnenkort inschrijven via Mijn Welsh. Alleen niet-leden en jeugdleden kunnen inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Bekijk ons vraagprogramma voor alle benodigde informatie.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Juryleden 2023

Sectie A:Mark Kilbey (Idyllic Stud) & Fred Venhuizen (Lakeway Stud)
Sectie B:John James (Sianwood Stud) & Dick Valk( Wildzang Stud)
Sectie C:John James (Sianwood Stud) & Dick Valk( Wildzang Stud)
Sectie D:John James (Sianwood Stud) & Dick Valk( Wildzang Stud)
Sectie WPBR (NWR):Georg Wilbers (Ferienhof-Stuecker) & Edwin Langevoort
Bestgaande rubrieken:Georg Wilbers (Ferienhof-Stuecker) & Edwin Langevoort
LR, FR, YH:Georg Wilbers (Ferienhof-Stuecker) & Josien de Boer (Velvet Stud)

Editie 2022

De kampioen van 2022 is Amity’s Ocean King van Yorick Wormgoor, voor het reserve Supreme championship mocht Shamrocklake Tea Tamarak van Henrie Leeuwenhaag opstellen. Lees meer

Amitys Ocean King met Cindy en Yorick
Overall Supreme Champion 2022: Amitys Ocean King met fokkers/eigenaren Cindy Masselink en Yorick Wormgoor. Foto Vivian Hesen