Mega Welsh Event

Datum:10 juni 2023
Showterrein:Stoeterij Turfhorst
Nieuwe Dijk 5
NL-8091 PL Wezep
Amitys Ocean King met Cindy en Yorick
Overall Supreme Champion 2022: Amitys Ocean King met fokkers/eigenaren Cindy Masselink en Yorick Wormgoor. Foto Vivian Hesen

NWPCS Mega Welsh Event

De eerste editie in 2022 was een doorslaand succes! Het was genieten van alle mooie pony’s op ons prachtige showterrein en de sfeer was uitmuntend.

De kampioen van 2022 is Amity’s Ocean King van Yorick Wormgoor, voor het reserve Supreme championship mocht Shamrocklake Tea Tamarak van Henrie Leeuwenhaag opstellen. Lees meer

Heb je dit jaar gemist? Noteer de datum van 2023 vast. 10 juni 2023 zijn we terug met het NWPCS Mega Welsh Event. Kom als bezoeker meegenieten van al het moois dat de Welshpony ons te bieden heeft!

Ook in 2023 zullen we er weer voor zorgen dat het een geweldige dag uit wordt voor alle deelnemers en bezoekers. Er worden pony’s in alle secties geshowd, zowel aan de hand als onder het zadel. Er zijn menrubrieken en speciale kinderrubrieken. Voor kinderen is er vertier aanwezig op het gezellige middenplein. De catering van Vosmeijer is professioneel en voorziet u van goede drankjes en heerlijk eten.

Naast de keuringsrubrieken zijn er clinics, die worden gegeven door absolute vakmensen. Er is genoeg te zien en te beleven voor iedereen! Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Uitslagen 2022

Juryleden 2022

Sectie A:C. Wallays (Pferdehof Wallays) & B. Platzer
Sectie B:S. Mansfield (Janpete Stud) & B. Bakker
Sectie C:S. Bigley (Llanarth Stud) & D. Wormgoor
Sectie D:S. Bigley (Llanarth Stud) & D. Wormgoor
Sectie WPBR (NWR):S. Bigley (Llanarth Stud) & D. Wormgoor
Bestgaande rubrieken:C. Wallays (Pferdehof Wallays) & T. Houwen
LR, FR, YH:C. Wallays (Pferdehof Wallays) & R. Bakker-Kuster