Jury voor aangespannen rubriek CHK bekend

0
125
CHK2024

Terug van weg geweest, na een aantal jaren van afwezigheid zijn we blij dat we deze rubriek weer kunnen toevoegen aan ons programma. Zo begon het bestuur de aankondiging voor de aangespannen rubriek met goedgekeurde hengsten voor de wagen.

7 deelnemers

En dat er vraag naar was is wel gebleken. Er zijn 7 hengsten welke gepresenteerd gaan worden voor de wagen. Voor de aangespannen rubriek waren wij natuurlijk ook nog opzoek naar een jurylid. Deze hebben wij inmiddels gevonden in Henk Hammers.

Wie is Henk Hammers

Henk Hammers runt samen met zijn vrouw een eigen trainingsstal voor tuigpaarden, springpaarden, Friezen en menpaarden. Voor de tuigpaardliefhebbers is Henk geen onbekende. En sinds kort is Henk Hammers ook trainingsleider van het Centraal Onderzoek voor het KFPS.

Vorig jaar konden we tijdens de centrale hengstenkeuring al de kunst afkijken bij Henk Hammers zelf. Op de centrale hengstenkeuring 2023 was er een aangespannen show van Henk Hammers met de Welsh Cob-hengst Caederwen Saracen