NWPCS Kaderdag “Blik op de Toekomst”

0
92

Afgelopen zaterdag, op 28 oktober, vond de jaarlijkse NWPCS kaderdag in Ermelo plaats. Het hoofdonderwerp deze dag was ‘Blik op de toekomst’.

Na het welkom heten onder het genot van een kopje koffie en gebak startte voorzitter Richard Dekkers de dag met een presentatie over wie we als stamboek zijn en waar we staan. Vervolgens zijn de missie, visie & strategie in kaart gebracht samen met de aanwezigen. Dit zorgde voor leuke en interessante interactie.

Henriette Fraser (voorzitter ledenraad) vervolgde deze ochtend met een presentatie inclusief vraagstelling over de mening van de aanwezigen over 5 verschillende thema’s. Hieraan werden enthousiast prioriteiten gegeven door de zaal en er was ruimte om deze toe te lichten. Het Hoofdbestuur neemt deze input mee richting het jaarplan.

Na een heerlijke lunch nam Anneke Dijkstra (secretaris) het woord over en werden er in gevormde groepjes meningen & input gevraagd over een aantal onderwerpen zoals de structuur binnen het stamboek, omgang met vrijwilligers en waar we als stamboek meer aandacht voor zouden moeten hebben.

De middag werd vervolgd met onderwerpen zoals ‘de Welsh pony als sterkste merk’ werden besproken.

De kaderdag werd afgesloten met een gezellige borrel en barbecue. Op naar een mooie toekomst voor het Welsh Stamboek!