Schrijf nu in voor Mega Welsh Event 2023

0
816

Na het doorslaande succes van de eerste editie vorig jaar, zijn we op 10 juni 2023 terug met het NWPCS Mega Welsh Event op de prachtige accommodatie van Stoeterij Turfhorst in Wezep. De inschrijving via MijnWelsh is nu ook geopend.

Ook dit jaar hebben we wederom mooie geldprijzen te verdelen dankzij onze sponsoren. De totale prijzenpot is maar liefst € 1.500 euro.

Voor elk wat wils

Uiteraard zorgen wij dat het wederom een geweldige dag uit wordt voor alle deelnemers en bezoekers. Er worden pony’s in alle secties geshowd, zowel aan de hand als onder het zadel. Er zijn menrubrieken en speciale kinderrubrieken.

Voor kinderen is er vertier aanwezig op het gezellige middenplein. De catering is professioneel en voorziet u van goede drankjes en heerlijk eten. Ook zullen er verschillende standhouders aanwezig zijn in ons gezellige strodorp.

Clinics

Naast de keuringsrubrieken zijn er clinics, die worden gegeven door absolute vakmensen. Er is genoeg te zien en te beleven voor iedereen! Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Voor alle informatie omtrent het Mega Welsh Event (zoals vraagprogramma, locatie, juryleden, inschrijving, etc.) klik op onderstaande knop.