Willard Leeuwis ontvangt Breeders Award op WPCS meeting

0
592
Willard Leeuwis, Jacorine en Maud

Willard Leeuwis ontving eerder deze maand op de jaarlijkse algemene vergadering (AGM) van de Welsh Pony and Cob Society (WPCS) op de Llandrindod Wells Pavilion Mid Wales een Breeders Award uit handen van WPCS voorzitter Dennis Price.

Voor het eerst werden op de AGM elf fokkers geëerd van fokproducten die op de Royal Welsh een overall championship in de secties A,B,C,D ridden en in hand, Welsh driven en WPBR secties wisten te winnen. Eén van deze nieuwe awards kwam in handen van Willard Leeuwis als fokker van Deweyerds Hailey, de Royal Welsh Champion Welsh Mountain pony in 2022.

Willard, zijn echtgenote Jacorine en dochter Maud namen de award in ontvangst. Deweyerds Hailey werd op de Royal Welsh 2022 voorgesteld door Lowri Reed.