Verslag buitengewone Ledenraadsvergadering 13-3-2023

0
153
nwpcs logo

Gisterenavond heeft de Ledenraad, tijdens een buitengewone Ledenraadsvergadering in Putten, met het Hoofdbestuur gesproken over de situatie die ontstaan is, na het recente vertrek van twee bestuursleden.

Tijdens de vergadering is uitgebreid gesproken over de gang van zaken de afgelopen tijd.

Het Hoofdbestuur staat voor een enorme uitdaging, om met twee bestuursleden, de activiteiten van de vereniging op een correcte wijze te laten doorgaan.

Een belangrijke afdronk van de bijeenkomst is, dat de oorzaak van de breuk voor de Ledenraadsleden duidelijk is en terug kijken geen zin heeft.

Het collectief belang gaat binnen een vereniging boven de individuele belangen en wij richten het vizier op de toekomst van onze prachtige vereniging en willen vooral samen genieten van hetgeen ons bindt; de liefhebberij en fokkerij van Welsh pony’s in Nederland!

Het Hoofdbestuur heeft de afgelopen dagen, van enkele leden, reeds de aanbieding gekregen om op de achtergrond waar nodig te helpen. Deze initiatieven worden enorm gewaardeerd.

De Ledenraad gaat, op basis van de lijst activiteiten, waar nodig actief mee op zoek naar vrijwiligers die dit tijdelijk willen oppakken.

Gezamenlijk is geconcludeerd dat het belangrijk is dat de activiteiten voor onze leden doorgaan en daar de schouders onder worden gezet!

De vacatures in het Hoofdbestuur worden binnen een paar dagen gecommuniceerd op onze website. Geïnteresseerden hoeven niet te wachten met reageren, dit kan bij Piet Peters, voorzitter van het Hoofdbestuur of Richard Dekkers, ad interim voorzitter van de Ledenraad.

Richard Dekkers, ad interim voorzitter Ledenraad
Piet Peters, voorzitter Hoofdbestuur