Bericht vanuit het hoofdbestuur m.b.t. Centrale Hengstenkeuring 2023

0
500
Selehems Olsen Algemeen dagkampioen chk 2023
Algemeen dagkampioen 2023 Selehems Olsen.

We kijken terug op een geweldig Welshpony feest en willen iedereen die daaraan heeft bijdragen hartelijk danken! Zonder onze fokkers, inzenders, bezoekers en talloze vrijwilligers voor- en achter de schermen is het neerzetten van een evenement van dit formaat onmogelijk.

We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen en we hebben een mooie groep jonge hengsten toe kunnen voegen aan ons hengstenbestand. Ook de oudere hengsten hebben zich geweldig laten zien en er stonden prachtige kampioenen in de baan.

Echter zijn er ook altijd zaken die anders en beter kunnen en we zullen dan ook uitgebreid gaan evalueren. De start op de harde bodem is bijvoorbeeld erg goed ontvangen door zowel jurycorps als deelnemers. Helaas was er wat weinig ruimte om als geïnteresseerde te kijken bij het straatje en dit zal worden aangepast voor 2024.

Wij zijn als hoofdbestuur zeer teleurgesteld in de geleverde service van het Nationaal Hippisch Centrum. Onder andere de hygiëne in de toiletten en de horeca waren ver onder de maat. Een evenement als het onze verdient veel meer dan de nu geleverde diensten.

Rest ons iedereen met een goedgekeurde, aangewezen, definitief ingeschreven of geplaatste oudere hengst van harte te feliciteren met het behaalde resultaat!

Piet Peters
Annemiek Kuipers-Smeulders
Louis Roeters
Frederike Snel-van Daalen