Vennebos Pearly King wint rubriek op HOYS

0
507
Vennebos pearly king

De door Rhodé van Praat gefokte Vennebos Pearly King heeft op de Horse Of the Year Show (HOYS) de eerste editie van de rubriek ‘Mountain & Moorland Junior 122cm Working Hunter Pony of the Year’ gewonnen. De 17-jarige Welsh Mountain-pony van Sadie Osborne werd gereden door de tienjarige Lola Carabine.

Rhodé van Praat fokte de schimmelzoon van Heniarth Quinnell uit de kroon, preferente Nerwyn Pannwl (v. Nerwyn Cadno). “Maar weinig Nederlands gefokte pony’s winnen op dit prestigieuze evenement. Ik ben met recht trots”, aldus Rhodé van Praat. “Het voelt als het winnen van de loterij en dank het team voor al het werk dat ze erin gestoken hebben.”

Winning the first ever 122cm HOYS Atkinson Steels Fabrications Ltd Mountain and Moorland Working hunter pony title was…

Geplaatst door The Welsh Pony and Cob Society op Vrijdag 7 oktober 2022