Schrijf je nu in voor Sportdag Putten op 10 september

0
967

De inschrijving voor de Nationale Welsh Sportdag op 10 september 2022 in Putten is geopend. Aanmelden kan via MijnKNHS of email nationalesportdag@nwpcs.nl

De Nationale sportdag is al tientallen jaren hét leukste, gezelligste en meest veelzijdige Welsh Evenement van Nederland. Dit jaar vindt het plaats op de prachtige, centraal gelegen accommodatie van het Hippisch Verband Putten.

Veertien disciplines

Op het programma staan ruim 14 disciplines: KNHS Dressuur-, Spring- en Menrubrieken en diverse showrubrieken. Dit verder omlijst met een Kinderdorp met Bixie, Leading Rein, First Ridden, spelletjes en – leuker kan het niet worden – een Pimp My Pony Parade.

Deelname staat open voor alle pony’s/paarden met minimaal 12,5 % Welsh bloed en lidmaatschap van het stamboek is verder geen vereiste voor inschrijving of deelname. De
menrubrieken betreffen Dressuur in de klassen Bixie A, AA en B1, en B1 t/m ZZ, Kür op muziek in de klassen L t/m ZZ, Bestgaande menpony, en Vaardigheid in de klassen Bixie A, AA en B1 en en L t/m ZZ. Voor de Dressuur en Vaardigheid kan worden ingeschreven via MijnKNHS. Voor de Kür op muziek, Bestgaande menpony en de Impulsklasse.

De zadelrubrieken betreffen: Pony’s Dressuur en Springen in de klassen A t/m ZZ, en vanzelfsprekend ook de Bixie, onderscheiden in Dressuur AA, A en B1, Springen AA of A, Leading Rein, First Ridden en Pimp my Pony.

Allround kampioenschappen

Geheel in de traditie van de Sportdag kan uiteraard ook weer worden deelgenomen aan de titelstrijd om het Allroundkampioenschap Mennen en om het Allroundkampioenschap kleine maat en grote maat.