Hengstenkeuring zonder publiek, met livestream

0
837

De NWPCS Centrale Hengstenkeuring 11 en 12 februari 2022 helaas zonder publiek, maar wel online te volgen via ClipMyHorse.tv!

Gisteravond, dinsdag 25 januari 2022, is tijdens de persconferentie aangekondigd dat de Corona maatregelen met ingang van 26 januari versoepeld worden. De basisregel van 1,5 meter afstand houden blijft helaas gehandhaafd. Dit houdt in dat in de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum, waar wij onze hengstenkeuring organiseren, maximaal 100 personen op de tribunes aanwezig mogen zijn. De verplichte onderlinge afstand van 1,5 meter i.c.m. met de capaciteit van de hal maakt dus dat het onmogelijk is om publiek toe te laten.

Zoals eerder gecommuniceerd kunnen per ingeschreven pony maximaal 3 personen (inclusief voorbrenger en aanjager) de keuring van de gehele Sectie waarvan de pony deel uitmaakt bijwonen. Een geldig Coronatoegangsbewijs, legitimatiebewijs en mondkapje zijn verplicht.

Ook voor de functionarissen die werkzaam zijn tijdens de hengstenkeuring is een geldig Coronatoegangsbewijs, legitimatiebewijs en mondkapje verplicht.

Wij vinden het ontzettend spijtig dat wij onze leden op het mooiste event van het jaar niet kunnen ontvangen en hopen dat de maatregelen de komende tijd verder versoepeld worden. Laten wij met elkaar vooruit kijken naar de evenementen komend voorjaar en de Regionale keuringen en de Centrale Keuring in de zomer. Wij ontmoeten u dan graag en hopen dat u in grote getale deel gaat nemen en de evenementen kunt bezoeken.

We wensen de fokkers en geregistreerden van de hengsten veel succes en voor iedereen die niet aanwezig kan zijn, veel kijkplezier via ClipMyHorse.tv.

Namens het Hoofdbestuur,

Piet Peters
Voorzitter