CHK 2022: Herman de Jong adviseur op ’t harde

0
851
Herman de Jong
Herman de Jong

Afgelopen dinsdag 25 januari 2022 heeft de Ledenraad akkoord gegeven om Herman de Jong als extern adviseur voor de jury op te stellen bij de CHK.

In het overzicht van medewerkers voor de komende CHK stond mw. Trudi Houwen reeds opgesteld op ’t harde, maar er was nog een positie vacant. We zijn verheugd dat we een vakman bereid hebben gevonden om deze klus te gaan doen. Herman de Jong is een hoefsmid met een grote staat van dienst op het gebied van fundament, hoefproblemen en beweging. Vanuit het fokplan wordt hier ook nadrukkelijk de aandacht voor gevraagd.

Juryvoorzitter Ben Platzer: “Ik ben blij dat Herman ons als jury gaat ondersteunen bij de beoordeling van de hengsten. We willen graag van zijn expertise op dat vlak gebruik maken.”