De Welsh Select Sale Show 2021 op zaterdag 9 oktober in Gorssel

0
1089

Vanwege de Corona uitbraak kon, tot onze grote spijt de Welsh select sale & Youngstock show in 2020 niet door gaan. Dit voorjaar heeft het team vrijwilligers van de stichting de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of het toch mogelijk was om iets te organiseren. Het is een andere opzet geworden dan dat u van ons gewend bent, helaas zonder veiling maar dat mag te pret niet drukken. Dit jaar is er toch een super gave Welsh show waaraan Welsh pony’s kunnen deelnemen in alle leeftijden rubrieken.

De inschrijving voor deze show is open voor alle Welsh pony’s die zijn ingeschreven bij een erkend Welsh stamboek voor de volgende onderdelen: Welsh ponykeuring aan de hand voor veulens en pony’s voor alle leeftijden en voor gebruiksrubrieken voor Welsh pony’s met de leeftijd vanaf 4 jaar. Veulens mogen gespeend zijn of begeleid worden door hun moeder. Deze Welsh Select Sale Show 2021 is dus ook een uitgelezen kans om uw late veulens te showen

We hebben al een aantal te gekke prijzen, handmade bloemensjerpen, Engelse Rosette, statiedekens, cadeaubonnen, bekers, enz. Ook willen wij hierbij onze sponsoren nogmaals hartelijk danken want zonder sponsoren en vrijwilligers kunnen wij deze dag niet tot een succes brengen.

Juryleden keuren in duo’s

Dit jaar hebben wij gekozen om de exterieur en gebruiksrubrieken te laten beoordelen door duo juryleden. Zij zullen samen alle rubrieken keuren. Voor de exterieur rubrieken is dat het duo Herman de Jong (Stal Gerstloo) & Geert Verbaas (Stougjeshoeve stud)
Voor de gebruiksrubrieken zijn dat Dick Hols & Marit Timmermans. Beide duo’s hebben lopen al jaren mee in de Welsh wereld en hebben zelf veel ervaring in het show en presteren in de ring.

Nieuwe locatie

We hebben dit jaar gekozen voor een centrale locatie in Nederland waarbij we zowel de showring als het losrijterrein binnen hebben. Ook is er een groot parkeerterrein gelegen naast de 2 rijhallen. De locatie van de show is op de vereniging LR & PC Semper Fidelis, Amelterweg 6-A, 7213 BD GORSSEL

Inschrijving is mogelijk tot a.s. zaterdag 25 sept. Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie is terug te vinden op de website: www.welshselectsale.nl

Wij doen ons uiterste best om er een prachtige Welsh dag van te maken voor zowel jong en oud.

Hopelijk tot 9 okt en schrijf je snel in !!