Marieke Willemstein nieuwe hoofdredacteur Welsh Pony & Cob Magazine

0
1197
Marieke Willemstein

Per 1 juli is Marieke Willemstein begonnen als nieuwe hoofdredacteur voor Welsh Pony & Cob Magazine. Zij volgt hiermee Anja Rozema op, die eerder dit jaar stopte. We zijn erg blij dat zij ons team komt versterken en verheugen ons op de komende samenwerking.

Marieke heeft jarenlange ervaring in de KWPN wereld. Zo was ze 12 jaar lang secretaris van KWPN regio Zeeland en van de Studieclub Warmbloed Paarden Zeeland. Daarnaast is zij initiatiefnemer en organisator van meerdere evenementen, waaronder ‘De Zeeuwse Meesters’ en de ‘Duvals Zeeland Dressage Cup’.

Communicatie en organisatie

Vanuit haar werk is ze bekend met communicatie en organisatie. Marieke: “Ik heb er heel veel zin in en kijk uit naar de samenwerking met het bestuur, alle vrijwilligers en met Daniëlle Carrière, die de online verslaggeving doet. Ik ga mijn best doen om er net zo’n mooi magazine van te maken, als dat het onder leiding van Anja Rozema was! Ik hoop jullie te ontmoeten op de keuring in Heteren, waar ik ga genieten van de bijzonder knappe Welsh pony’s.”

“En heeft u leuke ideeën voor het magazine? Laat het me dan weten! Ik ben te bereiken via marieke@mediaprimair.nl.”