NWPCS Keuringen volgens Corona richtlijnen in 2021

0
1226
Dannah v. Frisia's Top Gold
Dannah (v. Frisia's Top Gold) op de Inspectie in Putten in 2020

Ook dit keuringsseizoen houdt Corona ons nog in z’n greep, maar we zijn blij dat er komend seizoen meer mogelijkheden zijn dan in 2020. Voor komend seizoen zullen we 1 landelijke inspectiedag organiseren, 3 keuringen volgens Corona richtlijnen én onder voorbehoud een dag voor de gebruiksrubrieken. Daarnaast zullen we, als de dan geldende richtlijnen dit mogelijk maken, op 11 september een Show in Britse stijl organiseren. Een Centrale Keuring zal in 2021 niet plaatsvinden.

Wat houdt een keuring dan wel inspectiedag volgens Corona richtlijnen in?
  • Deelnemers brengen hun pony’s zelf voor, c.q. zorgen voor een voorbrenger en een eventuele aanjager.
  • Er zijn geen overall kampioenschappen, maar er wordt bij de keuringen wel per sectie een veulenkampioen, volwassen kampioen, beste driejarige en jeugdkampioen aangewezen.
  • Eventuele exterieurpredicaten worden op de dag van de inspectie dan wel keuring uitgereikt.
  • Er zijn geen gebruiksrubrieken op de inspectiedag en keuringen volgens Corona richtlijnen.
  • Lees hier meer over de regels omtrent publiek.

Data:

26 juniNWPCS Inspectiedag in Putten
10 juliNWPCS Keuring in Sevenum
24 juliNWPCS Keuring in Heteren
31 juliNWPCS Keuring in Tolbert
7 augustusNWPCS Gebruiksrubrieken dag (afgelast)
11 septemberNWPCS Show British Style in Putten

Inschrijving en vraagprogramma

De inschrijving voor de inspectiedag in Putten is open en voor de keuringen opent de inschrijving op maandag 7 juni 2021 in MijnWelsh.

Er is een verzoek ingediend met betrekking tot de organisatie van thuiskeuringen. We hebben besloten deze in elk geval in 2021 niet te gaan organiseren. De Ledenraad zal in het najaar bespreken of het organiseren van thuiskeuringen, voor de toekomst, een interessante toevoeging kan zijn voor het NWPCS.

Disclaimer: Wanneer er van overheidswege maatregelen worden afgekondigd, waardoor de uitvoerbaarheid van bovenstaande niet meer mogelijk is dan zullen er evenementen worden geannuleerd dan wel gewijzigd van opzet.