Vera en Sven met Masja winnaars Fancy Dress

0
1368
ancy Dress jeugd Vera, Masja en Sven

De tienjarige Vera en dertienjarige Sven zijn met Welsh B-pony Masja winnaars geworden van de Fancy Dress Competition 2021, georganiseerd door de NWPCS Jeugdcommissie. Jurylid Helma de Jong is lovend: “Wat een werk en aandacht is er hier aan het totaalplaatje besteed.”

Ze vervolgt: “Aan alle details is aandacht geschonken, van de glimmend gepoetste rijlaarzen van het spookje tot aan de zelf geknutselde spokenvanger. En ook de pony is omgetoverd tot griezelig geraamte. Jullie creativiteit wordt gewaardeerd evenals de moeite die jullie hebben gedaan om dit te realiseren.”

Vera en Sven hebben een mooie NWPCS Staatsiedeken gewonnen voor Masja.

Allerschattigste

Silverbell en Froukje Unicorn

De tweede prijs, een NWPCS halsterset voor de allerschattigste foto is gewonnen door Froukje van Burk met Wilsline Silverbell. “Twee schattige eenhoorns. Jullie passen zo in een Walt Disney film. En wat heeft de pony een prachtig witte staart”, zegt Helma de Jong.

Froukje stuurde nog een foto in en werd daarmee tweede als Roodkapje met haar Bijsterhof’s Destiny’s Child (NWR). Deze foto, gemaakt door Laura Dijkslag Fotografie, is genomen toen Froukje 9 jaar oud was. “Deze foto is heel bijzonder. Een bijna mystieke sfeer spreekt er uit, alsof je zo een sprookjesboek inloopt, de lantaarn versterkt dit gevoel. De jurk en prachtige rokken daaronder maken het plaatje compleet.”

Destiny en Froukje Roodkapje

Prachtige foto’s

Helma de Jong is enthousiast over alle foto’s die zijn ingestuurd: “Lieve deelnemers aan de Fancy Dress Competition 2021, wat hebben jullie allemaal prachtige foto’s ingestuurd. Het was een groot plezier om deze te mogen beoordelen. Dit was ook een hele moeilijke opgave en de uitslagen lagen heel dicht bij elkaar. Een compliment voor jullie allemaal en voor de mensen die jullie hebben geholpen met jullie pony’s, kleding, schmink en het maken van de foto’s. Ik ben heel trots op jullie!”

Klik hier voor alle foto’s met de rapportjes.