Gezocht: Ledenraadslid afdeling Zuid

0
1236
vacature

Wij zijn op zoek naar een betrokken, enthousiast en bevlogen ledenraadslid die afdeling Zuid en het Nederlands Welsh Pony en Cob stamboek en de leden een warm hart toe draagt. Als lid van de ledenraad ben je de oren en ogen van afdeling Zuid en spreek je ook namens deze groep leden in de raad. De ledenraad is een belangrijk orgaan binnen onze vereniging en vormt de schakel tussen de leden en het hoofdbestuur.

De Ledenraad is de algemene vergadering van het NWPCS. De Ledenraad van het NWPCS heeft als belangrijkste taak het vaststellen van het beleid en het controleren of dit beleid wordt uitgevoerd. Het bestuur legt verantwoording af aan de Ledenraad voor het beleid en het gevoerde bestuur.

Wil jij ook je steentje bijdragen om met ons stamboek te bouwen aan een goede toekomst? Stel je dan nu kandidaat voor deze interessante en leerzame vacature. Om zitting te nemen in de ledenraad dien je persoonlijk lid te zijn van ons stamboek.
Kandidaten kunnen zich tot 5 april 2021 melden bij de afdelingssecretaris van Zuid, mevr. Kitty Jonkers. Uit eventuele kandidaten die zich melden wordt door het afdelingsbestuur een kandidaat geselecteerd, die tijdens de afdelingsvergadering op vrijdag 23 april worden voorgelegd aan de leden van afdeling Zuid. Uiteraard kunnen er ook tegenkandidaten worden gesteld, deze dienen vooraf te worden aangemeld bij het bestuur van afdeling Zuid. In de uitnodiging voor de afdelingsvergadering zal hiervoor een datum worden aangegeven. In verband met de huidige Corona maatregelen zullen de leden van de afdeling gevraagd worden digitaal instemming te geven. Indien er meerdere kandidaten zich beschikbaar stellen zal er een stemming plaatsvinden.

Voor extra informatie over de beschikbare vacature kun je contact opnemen met één van de ledenraadsleden van onze afdeling, Kitty Jonker (06-20499715) of Martijn Duijts (06-52392217)

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich tot 5 april 2021 aanmelden bij de afdelingssecretaris Kitty Jonker, welshafdelingzuid@gmail.com of via telefoonnummer 06-20499715