Royal Welsh Show 2021 gaat niet door

0
819
RWAS logo

De Royal Welsh Show in Builth Wells (Wales) gaat ook dit jaar niet door. Dat meldde organisator de Royal Welsh Agricultural Society (RWAS) vandaag in een persbericht.

De RWAS meldt noodgedwongen verschillende van haar evenementen te moeten cancelen, waaronder de Royal Welsh Show. De beslissing is weloverwogen genomen vanwege de huidige beperkingen, zoals uiteengezet in het ‘Coronavirus Control Plan’.

De Society is zet zich in om ervoor te zorgen dat de showground klaar is voor evenementen wanneer de regels het weer toelaten. Ondanks het uitstel van de Royal Welsh Show zet de Society zich in om elke mogelijkheid te onderzoeken om in de zomer kleine, Corona-conforme evenementen te organiseren en het is de ambitie om een bumper Winter Fair te organiseren.

Verdere aankondigingen maakt de Society later in het voorjaar, als er meer duidelijk is over de pandemie en de bijbehorende beperkingen.

Lees het volledige Engelstalige persbericht hier