Vraagprogramma CHK 2021: sluitingsdatum 2 december

0
2024
Woldberg's Rossini
Woldberg's Rossini op de centrale hengstenkeuring 2019.

De inschrijving voor de Centrale Hengstenkeuring 12 en 13 februari 2021 is geopend. De sluitingsdatum is woensdag 2 december en er kan tot 31 december nog kosteloos afgemeld worden. De inschrijving loopt, zoals gebruikelijk, via ‘Mijn Welsh‘.


Livestream

Omdat dit jaar alle hengsten uitsluitend via livestream te zien zullen zijn, wil de organisatie dat alle ingeschreven hengsten voorzien worden van goede en zo compleet mogelijke informatie. Deze informatie wordt tijdens het showen van de desbetreffende hengst door de omroeper verteld. De organisatie heeft meer tijd nodig dan anders om dit te verwezenlijken en daarom is ervoor gekozen de sluitingsdatum te vervroegen.

Bovendien wordt er hard nagedacht over de mogelijkheid dat, ondanks dat er geen publiek is, toch de aangeboden hengsten voor de verkoop aangeboden kunnen worden. Zodra er meer duidelijk hieromtrent is, wordt dit direct via de website gecommuniceerd.

Gewijzigd programma

In het programma van de hengstenkeuring zullen, zoals reeds eerder aangegeven, ten opzichte van andere jaren de nodige wijzigingen zijn. Er zijn rubrieken voor nieuw te keuren hengsten en rubrieken voor hengsten die zich na goedkeuring moeten presenteren voor definitieve goedkeuring. Alle andere rubrieken zoals voor oudere, reeds eerder goedgekeurde hengsten en de zadelrubrieken komen deze editie te vervallen en er zal geen kampioenskeuring plaatsvinden.