Hengstenkeuring 2021 UPDATE

0
2066

Zoals reeds eerder door het bestuur van het NWPCS is aangekondigd gaat de CHK 2021 door, tenzij er maatregelen omtrent COVID-19 afgekondigd worden waardoor het onmogelijk is om een hengstenkeuring te organiseren. De hengstenkeuring wordt gehouden op 12 en 13 februari 2021.

Onze hengstenkeuring zal net als andere jaren georganiseerd gaan worden op het terrein van het NHC te Ermelo, in de Amaliahal. Omdat er vanuit overheidswege maximaal 30 personen in de hal toegestaan zijn, zullen we deze hengstenkeuring organiseren zonder publiek. Er zal professionele livestream ingehuurd worden om het voor alle geïnteresseerden, in binnen- en buitenland, mogelijk te maken de hengstenkeuring te volgen.

Programmawijzigingen

In het programma van de hengstenkeuring zullen er ten opzichte van andere jaren wel de nodige wijzigingen zijn. Er zijn rubrieken voor nieuw te keuren hengsten en rubrieken voor hengsten die zich na goedkeuring op de CHK 2020 moeten presenteren voor definitieve goedkeuring. De rubrieken voor oudere, eerder goedgekeurde hengsten komen deze editie te vervallen en er zal geen kampioenskeuring plaatsvinden.

Vraagprogramma

Het vraagprogramma, waarin u uw hengst(en) kunt opgeven voor de CHK 2021, zal binnenkort hier geplaatst worden.