Even voorstellen: Online Veulenkampioen van Juli 2020

0
1109
Windhowks Ravelli

Over enkele dagen is er de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriet voor de verkiezing Online Veulenkampioen van 2020. De kandidaten zijn de Online Veulenkampioenen van de maanden april tot en met augustus. We stellen we de maandkampioenen één voor één aan je voor. Dit keer is het de beurt aan Windhoek’s Ravelli, de favoriet van juli.

De deelnemers is gevraagd om een drie foto’s van de maandkampioen in te leveren. Eén van het veulen op stand, één van het veulen in beweging en één foto van het hoofd van het veulen.

In de loop van deze maand is het voor iedereen mogelijk om middels een poll op deze website op jouw favoriet voor de titel te stemmen. Bovendien mogen NWPCS-leden hun plaatsing van de eerste drie per e-mail doorgeven. Daarnaast zal NWPCS jurylid Davy Wormgoor de veulens plaatsen en becommentariëren.

Windhoek’s Ravelli

NWPCS Online Veulenkampioen van Juli 2020

Eigenaresse Rowan de Bont vertelt: “Windhoek’s Ravelli is een cremello merrie veulen van de valk hengst Kastanjehof Chip (v. Cui Pendragon) en uit de palomino merrie Centannial Lady Victoria (v. Friars Superman).”

“Kastanjehof Chip is een 2e bezichtings hengst waarin ik veel vertrouwen heb door zijn bewezen bloedlijn aan vaderskant en natuurlijk zijn moeder (Bwlchygwynt Caryl) welke keur elite is.”

“Centannial Lady Victoria is een uit Engeland geïmporteerde merrie welke als 2 jarige haar klasse won op de Norse show. Hier in Nederland is ze één jaar geshowd en heeft zij het ster predicaat weten te bemachtigen.”

“Ravelli heb ik als beginnende fokker aangekocht vanwege haar kwaliteit, kleur en karakter en ik hoop in de toekomst nog heel veel plezier aan haar te hebben in de showring.”

Windhoek’s Ravelli
Sectie A
Geboortedatum: 26-03-2020
Geslacht: merrie
Vader: Kastanjehof Chip
Moeder: Centannial Lady Victoria
Moedersvader: Friars Superman
Fokkers: Stal Windhoek en Kastanjehof
Eigenaar: Rowan de Bont