Nieuwe secretaris NWPCS bekend

0
1604
Frederike Snel-van Daalen
Frederike Snel-van Daalen. Foto: Anniek de Wit

Per vandaag, 1 september, neemt Astrid Hoppenbrouwers officieel afscheid als secretaris van het NWPCS. De Ledenraad dankt haar hartelijk voor al het werk dat zij voor het stamboek verzet heeft. Inmiddels is ook haar opvolger bekend.

Frederike Snel-van Daalen. Foto: Anniek de Wit

Frederike Snel-van Daalen is namelijk door de Ledenraad unaniem benoemd als nieuwe secretaris. De historie van de Welshpony fokkerij van de familie van Daalen is lang en ook in de afgelopen 20 jaar zijn er vele ‘Vanda’ Welshpony’s geboren. Op dit moment wordt er niet gefokt, maar lopen er nog wel een aantal merries in de wei. Sinds enige jaren is Frederike voorzitter van de Dragon Welsh Pony Show. Eerder is ze onder andere bestuurlijk betrokken geweest bij de cliëntenraad van een zorginstelling en een waterschap. Frederike is met haar man en zoon woonachtig in Harderwijk en heeft een bedrijf dat actief is in het marketing en communicatie vakgebied.

De Ledenraad feliciteert Frederike met haar benoeming in het hoofdbestuur en wenst haar veel succes bij de uitvoering van haar activiteiten voor het stamboek.