Voorbreng-service en vast aanjagers op de inspectiedagen

0
1425
Babette keuring Heteren 22-07-2017

Reeds eerder is aangekondigd dat op alle drie de inspectiedagen een voorbreng-service aanwezig zal zijn. Mocht u hiervan gebruik willen maken laat dit dan aan de desbetreffende afdeling weten of via de bestuursmail dat u gebruik wilt maken van deze kosteloze service om uw pony professioneel voor te laten brengen.

De vaste voorbrengers op alle drie de inspectiedagen voor de NWR en WPBR is Dirk Jan Leeuwis en voor de sectie A, B, C en D Jaron Flier. Het aanjagen is, zoals het protocol voorschrijft, een door het stamboek aangewezen persoon en mag niet door de leden zelf gedaan worden. Ook hier hebben we twee vast aanjagers op alle drie de inspectie dagen, te weten voor de NWR en WPBR Lucas Klerk en voor de sectie A, B, C en D Rachel Fokker.

Het inspectie Team