UPDATE Inspectie Dagen 2020

0
1833
Babette keuring Heteren 22-07-2017

Beste leden, inmiddels zijn we de sluitingsdatum van 1 juli ruim gepasseerd en we kunnen wel zeggen dat de opgaven voor de drie inspectie dagen een succes zijn.

Ook hebben alle drie afdelingen deze week goedkeuring van de veiligheidsregio’s ontvangen zodat de inspectiedagen doorgang kunnen vinden. De veiligheidsregio’s hebben goedkeuring gegeven op het reeds ingediende protocol welke met iedereen gecommuniceerd is. Wij kunnen en zullen dan ook niet afwijken van dit protocol. De lastige handhaving van de regelgeving en de kans op hoge boetes heeft ons doen besluiten geen aanpassingen aan te vragen bij de verschillende veiligheidsregio’s.

De deelnemers zullen in de week voorafgaand aan de inspectie dag nader geïnformeerd worden door het desbetreffende afdelingssecretariaat. We hopen er ondanks alle richtlijnen samen met u als deelnemer mooie en succesvolle inspectiedagen van te kunnen maken.

Livestream

Voor de thuisblijvers zullen de inspectiedagen via livestream te volgen zijn, de betreffende link zal binnenkort op de website gepubliceerd worden zodat ook de leden die niet hebben opgegeven de inspecties kunnen volgen.

Namens het inspectieteam,
bestuur@nwpcs.nl