Astrid Hoppenbrouwers verlaat hoofdbestuur

0
1529
Bestuur NWPCS op CHK 2019; Astrid Hoppenbrouwers tweede van links. Foto Vivian Hesen
Bestuur NWPCS op CHK 2019

Vandaag heeft Astrid Hoppenbrouwers laten weten dat zij per 1 september 2020 de functie van secretaris van het NWPCS zal neerleggen. Astrid heeft het heel erg druk met de opbouw van haar bedrijf “Horses in hands” en mede wegens de coronacrisis is ze genoodzaakt de focus geheel op haar hippische trainingscentrum en revalidatie activiteiten te richten. Graag willen wij Astrid namens de Ledenraad hartelijk bedanken voor al haar inzet voor ons stamboek en veel succes wensen bij het verder vormgeven van haar onderneming.

Vacature

Binnenkort zal vanuit de Ledenraad de vacature voor de functie van secretaris van het hoofdbestuur worden opengesteld. De procedure is als volgt: sollicitanten sturen een sollicitatiebrief ter attentie van de voorzitter van de Ledenraad. Vervolgens spreekt de vertrouwenscommissie van de Ledenraad (bestaande uit 3 ledenraadsleden en de voorzitter) met de kandidaten. Bij een positief oordeel kunnen maximaal 2 kandidaten een gesprek hebben met (een vertegenwoordiging van) het hoofdbestuur. Ook de voorzitter van de Ledenraad is bij dit gesprek aanwezig. Vervolgens leidt dit tot een voorkeurskandidaat, die door de vertrouwenscommissie aan de voltallige Ledenraad ter benoeming wordt voorgedragen.

Bij de openstelling van de vacature zal uiteraard ook een profieltekst beschikbaar komen, die via de communicatiekanalen van ons stamboek breed zal worden verspreid. We hopen op deze wijze snel een goede vervanger voor Astrid te vinden.

Bastiaan Meerburg, voorzitter Ledenraad