Tussenstand update aanmeldingen inspecties 2020

0
1879
LANGVENNEN NA AMAU
©Vivian Hesen

Beste leden, wij zijn blij u te melden dat velen van u uw pony(‘s) aanmelden voor één van de drie inspectie-dagen die we dit jaar organiseren in plaats van de Regionale- en Nationale merriekeuring. Het loopt zeer vlot met het aantal aanmeldingen en als het zo doorgaat komt het maximum van 60 pony’s (30 per ring) per keuring in Zuid, Noord en Midden snel in zicht. Al voor dit weekend verwachten we dat het maximale aantal ras pony’s voor locatie Midden te Putten word gehaald. Ook voor de andere locaties loopt het hard en wij zijn genoodzaakt de inschrijving voor een inspectielocatie te sluiten als deze vol zit.

Na veel puzzelen en alles strak in te delen hebben wij het aantal pony’s dat per inspectie-dag ingeschreven kan worden op kunnen ophogen van 60 naar 90 pony’s, wat betekent dat elke ring 15 pony’s extra kan verwerken. Dit is in praktijk per inspectie-dag maximaal 45 ras-pony’s en 45 NWR/WBPR pony’s die geïnspecteerd kunnen worden. Voor elke locatie geld dat dit het absolute maximum is.

Reeds eerder gaven we aan dat de locatie Putten bijna vol zit, echter geld dit alleen voor de ras-pony’s, voor de NWR en WPBR is er nog ruimte om in te schrijven. Zodra de locatie Putten vol is zullen we de mogelijkheid tot aanmelden via ‘Mijn Welsh’ dicht zetten maar heeft u een NWR of WPBR die u nog aan wilt melden neem dan contact op met het onderstaand bestuurs-mailadres dan kunt u deze handmatig opgeven.

Wij vragen u begrip te hebben voor de situatie en wijzen erop dat het nog mogelijkheid is om op een andere locatie in te schrijven. Mocht een locatie vol lopen en gesloten worden voor de aangegeven sluitingsdatum zullen wij u daar vooraf van op de hoogte brengen. Dit zal echter per locatie en per ring apart besloten worden.

Een eventueel teveel aan inschrijvingen pony’s zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden, deze kunnen eventueel overgeschreven worden naar een andere locatie of afgemeld worden. Wij zullen u daar zo snel mogelijk over informeren.

Namens het Inspectie Team

bestuur@NWPCS.nl