Coronavirus: update 15-3-2020

0
1865
corona

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft Het NWPCS gehoor aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. Het NWPCS heeft t/m 6 april geen evenementen gepland staan met meer dan 100 bezoekers, echter gelast het NWPCS, in het kader van het maatschappelijk belang, alle NWPCS activiteiten, zoals vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen, tot en met 6 april af.

Het NWPCS zal de nadere berichtgeving omtrent het coronavirus nauwgezet blijven volgen en via berichtgeving op onze website en facebook iedereen op de hoogte houden over verdere ontwikkelingen. Mocht de overheid verdere maatregelen treffen dan zullen wij deze direct doorvoeren en daarover o.a. via de website communiceren.

We adviseren u om dagelijks de volgende maatregelen in acht te nemen: 

  • Was regelmatig uw handen (minimaal 20 seconden); 
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog; 
  • Gebruik papieren zakdoekjes; 
  • Houd minimaal 1 meter afstand van mensen die ziek zijn, hoesten en niezen; 
  • Beperk sociale contacten bij verkoudheid, hoesten of koorts;
  • Ben alert op symptomen als koorts/hoesten/kortademigheid; 
  • Vermijd na bezoek aan een vergadering/evenement contact met kwetsbare mensen zoals ouderen en zieken.