Nieuwe rubriek op de hengstenkeuring? [video]

0
1750
Shamrocklake Lord Caernafon - Davy Wormgoor op fiets chk2020
(video still)

De hilariteit was groot toen Davy Wormgoor de 15-jarige sectie A fokpremie-hengst Shamrocklake Lord Caernafon (roepnaam Brutus) zaterdag 8 februari 2020 op de hengstenkeuring op de fiets voorbracht. De video die we ervan op onze Facebookpagina deelde ‘ging viral’.

?? Zo kan het ook! ??‍♂️#welshchk20

Geplaatst door Welsh Stamboek op Zaterdag 8 februari 2020

Nadat de oudere sectie A-stamboekhengsten geplaatst waren en een ereronde maakten, verliet Davy met ‘Brutus’ al snel de baan. Echter, het stel kwam meteen weer terug, waarbij Davy met ‘Brutus’ door de baan fietste. Astrid Hoppenbrouwers filmde deze ‘onaangekondigde show’ en het werd alleen al op onze Facebookpagina veelvuldig geliked en gedeeld.

Facebook

Op Facebook zegt Davy: “Vrijdag alle hengsten door naar de tweede bezichtiging, maar gisteren ging het helaas iets minder goed. Toch wel een beetje teleurgesteld maar ook dat hoort erbij. Maar we zijn weer een weekendje van huis geweest en heel veel schik gehad. En we gaan inmiddels helemaal viral met Lord Caernarfon (Brutus). Felicitaties aan alle collega fokkers en eigenaren met jullie behaalde resultaten.”