Stralende kampioenen op de welsh sportdag in Putten

0
1508
Louise van Nes met Haanpoal's Rossi

Zaterdag 21 september was de sportdag van afdeling midden in Putten. Hier werd ook bepaald wie de suprême allround kampioen werd van de beide sportdagen gecombineerd.

Kleine maat

Bij de kleine maat kwam Louise van Nes aan de start met Haanpaol’s Rossi, In de klasse M2 behaalde ze een score van 193,5 en in de 2de proef 196 punten. In beide proeven was dit genoeg voor de overwinning.

Ook bij het springen was Louise iedereen te snel af, met een foutloze ronde en een snelle barrage mocht ze ook daar de 1ste prijs in ontvangst nemen.
Hierdoor mocht Louise het lint voor het allround kampioenschap in ontvangst nemen, en na het winnen van beide sportdagen was daardoor ook het suprême allround kampioenschap voor Louise.

Grote maat

In de grote maat was het kampioenschap voor Claudia Krijgsman met Saffir. Claudia start met Saffir tussen de paarden in de klasse ZZ-licht. Met 234,5 en 230 punten mocht ze bij beide proeven een 1ste prijs in ontvangst nemen. Bij het springen kwam Claudia Krijgsman met Saffir uit in de klasse B paarden, hier kreeg Claudia 5 straf punten. Maar alsnog was het genoeg voor het allround kampioenschap.

Claudia Krijgsman met Saffir

Voor het suprême allround kampioenschap mocht Romy Mantingh haar Bijsterhof Furioso op zadelen. Romy eindigde in Putten net 1 punt achter Claudia maar Romy had de sportdag in Harich gewonnen en kwam daardoor boven aan in het klassement voor Suprême allround kampioen.

Romy Mantingh met Bijsterhof Furioso

Bestgaand

De bestgaand rubriek grote maat werd gewonnen door Linde Nieman met Golden Saco verdiende zij 85 punten, op de 2de plaats staat Yasmin Westerink met Coelenhage’s happy Hour scoorde zij 83 punten. Op de 3de plaats staat Romy Martingh met Bijsterhof’s Daimond Dancer scoorde zij 83 punten.

Bij de kleine maat staat Leah van den Top met Maartje bovenaan zij scoorde 81,5 punten. Yelin Kayalar mocht op de 2de plaats opstellen, met Heidepeel’s Constantijn kreeg zij 81 punten. Op de 3de plaats staat Louise van Nes met Haanpaol’s Rossi, zij ontving 78 punten.