Meirion Davies nieuwe secretaris WPCS

0
378
Meirion Davies
Meirion Davies ©WPCS

Het Welsh-moederstamboek, de Welsh Pony and Cob Society (WPCS), heeft Meirion Davies aangesteld als haar nieuwe secretaris. De Society moedigt het fokken en verbeteren van Welshpony’s en Cobs aan. Het houdt toezicht op registraties, licenties, overdrachten en export.

WPCS-president Brian Foster, gekozen president Roger Davies, voorzitter Colin Thomas en de Raad zijn zeer verheugd om Meirion aan te kondigen als de nieuwe secretaris.

Meirion Davies

Meirion Davies komt van oorsprong uit Pembrokeshire in West-Wales. Inmiddels woont hij in de buurt van Kidwelly in Carmarthenshire. Als kind al, werd hij lid van de Society. “Ik ben heel blij dat ik lid word van het Society-team en kijk ernaar uit om de leden te dienen en de vijf secties van ons prachtige ras te promoten. Bovendien wil ik mensen inspireren tot het lidmaatschap.”

Wereldwijd

Davies vervolgt: “De Society laat wereldwijd haar sporen na wat betreft Welsh-liefhebbers. Overal ter wereld vindt men veel Welshpony-eigenaren; van mensen met één Welshpony tot grote Welshpony-stoeterijen. Deze gezamenlijke interesse en toewijding zorgt voor de voortdurende promotie van het ras.”

Meirion Davies neemt zijn nieuwe rol als secretaris begin oktober op zich.

Bron: WPCS / Voorzitter van de raad