‘Divoza’-winst voor NWR-hengsten Spoorzicht’s Red Flyer en Nijebert’s Marc

0
2029
Renolution's Red Flyer met Bo van Nimwegen

Twee NWR-hengsten hebben op 10 juli in Lunteren de voorselectie van het KNHS Divoza Kampioenschap voor jonge dressuurpony’s gewonnen. Nijebert’s Marc won onder Nina Donker bij de vierjarigen met 86,5 punten. Spoorzicht’s Red Flyer (sportnaam: Renolution’s Red Flyer) was de winnaar bij de zesjarigen met 85 punten.

Twee hengsten van Jan Willem Sloof wonnen een voorselectie en mogen naar de finale. Na Renolution’s Liandro, die eerder al in De Mortel won bij de vierjarigen, pakte Renolution’s Red Flyer op woensdag 10 juli de zege bij de zesjarigen in Lunteren.

Red Flyer won vorig jaar onder dezelfde amazone, Bo van Nimwegen, de finale van de vijfjarigen met 93 punten.

De overige uitslagen van de voorselectie volgen nog.