CAI Lisieux: Marijke Hammink met Welshpony’s niet te kloppen

0
1627
Marijke Hammink wint CAI Lisieux 2019 met Welsh A's
Marijke Hammink wint CAI Lisieux 2019 met Welsh A's

Vierspanmenster Marijke Hammink was afgelopen week (1-5 mei 2019) in Frankrijk waar ze deelnam aan de internationale menwedstrijd (CAI) in Lisieux. Ze gaf een waar visitekaartje af. Ze won alle drie onderdelen en dus de wedstrijd met maar liefst 30 punten voorsprong.

De Welsh sectie A-pony’s BEUKENHOF’S WESLEY, BREUKER’S BOBBY BROWN, KASTANJEHOF PIP, WOHLD NEAL en YSSELVLIEDTS CURLEY MATE waren mee naar Frankrijk.

Hammink was zeer tevreden over het verloop van haar weekend. “Een goed georganiseerde wedstrijd”, laat ze op Facebook weten, “alle onderdelen gewonnen. Piet kon helaas niet mee, voor de tweede keer sinds acht jaar, en zo werd begin deze week besloten dat Kastanjehof Pip dit over moest nemen. Hij liep alleen dressuur en deed dit goed. Tevens heeft hij veel geleerd deze week.”

Joey van der Ham

Joey van der Ham maakte het ‘Nederlandse/Welsh A’-feestje compleet door tweede te worden met zijn Welsh A-span MARCUS, GOLDEN BOY, SAM, ELFERINK’S MARCUS en ROTGERS TIMBER.

Rodinde Rutjens

Het beste Nederlandse resultaat bij de tweespannen was voor Rodinde Rutjens met haar NWR-span bestaande uit MAJAN’S SWEN en KUIKHORNSTER MILANO. Ze ging na de dressuur en marathon aan de leiding, maar zakte na de vaardigheid terug naar plek vier.

Nathalie van der Ende werd vijfde met Welsh Partbred STERRENHOF’S ROXY in haar span en Melanie van der Bunt werd zesde met de Welsh A’s SUNSTAR’S CALVADOS, TUMTUM en ROTGERS XANDER. Op plaats zeven eindigde Cas Hendriks met zijn sectie A’s JIP, MISTER JIM en SUNSTAR’S CLOUD.

Bekijk hier alle uitslagen van CAI Lisieux 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in