NWR-hengst Veenstra’s Grapjas verkocht naar Ierland

0
2251
Veenstra's Grapjas
Veenstra's Grapjas

De achtjarige NWR stamboekhengst Veenstra’s Grapjas (v. Klein Roderijs Cocktail) is verkocht naar Ierland waar hij zijn carrière gaat voortzetten onder een negenjarige amazone en haar elfjarige broer. Jennifer Veenstra was succesvol met de palominohengst tot en met de Z2 dressuur.

Veenstra’s Grapjas werd geboren in de stallen van Erik Veenstra in Nuis. Als driejarige werd hij bij het NWPCS goedgekeurd. Grapjas is een zoon van Klein Roderijs Cocktail en de stermerrie Veenstra’s Anita (v. Le Matsjo).

Succesvol in dressuur

Veenstra’s Grapjas was met Jennifer Veenstra zeer succesvol in de dressuurring. Naast veel eerste, tweede en derde prijzen werden zij reserve regiokampioen in de klasssen L2 , M2 en Z1, regiokampioen in de klasse M1, winnaar van de Hypo Fryslan cup L1 en werden ze zesde in de Z1-finale op de Hippiade.

Op Facebook zegt Jennifer: “Ik ben blij dat we voor jouw zo’n fijn nieuw huisje hebben gevonden. Al was dat echt geen gemakkelijke beslissing, omdat ik jouw al van af jouw geboorte heb zien opgroeien tot de toppony die je nu bent. Ik ga je missen lieve jongen, maar ik weet zeker dat we nog veel van je gaan horen!”

Bron: Stal Veenstra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in