Springbourne Capricorn reserve supreme kampioen in Norwich

0
1485
Springbourne Capricorn
Springbourne Capricorn

De sectie A stamboekhengst Springbourne Capricorn van Gerrit en Leny van Beek is op tweede paasdag reserve supreme kampioen geworden op de EWPCA Bronze Medal Spring Show in Norwich.

De over veel postuur beschikkende Capricorn werd in 2013 op de centrale hengstenkeuring van het NWPCS goedgekeurd voor de dekdienst. Hij is een zoon van Cascob Red Kite en Springbourne Corona (v. Springbourne Caraway). Corona is een volle zus van de invloedrijke Springbourne Charmer.

Singels Beekberry

De schimmelhengst bracht al verschillende kwaliteitsvolle nakomelingen. Zo werd zijn zoon Singel’s Beekberry dit jaar als dekhengst ingeschreven in het stamboek. Dochter Singels Nina wist op verschillende keuringen kampioenschapen op haar naam te zetten.

Verhuurd naar GB

Springbourne Capricorn is voor 2018 en 2019 voor de fokkerij en het showen verhuurd naar Groot-Brittannië aan Mark en Liz Kilbey van Idyllic Stud. Na een succevol seizoen in 2018 begint hij dus ook dit jaar aan een goed showseizoen.

Onlangs werd op de Idyllic Stud bovendien een prachtig hengstveulen van hem geboren uit de merrie Idyllic Guinevere.

Dekhengstshop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here