Kastanjehof Jip slaat dubbelslag met hulp van De Goede Ree’s Optimist

0
1336
Hindriëtta Lamein met Kastanjehof Jip en De Goede Ree's Optimist
Hindriëtta Lamein met Kastanjehof Jip en De Goede Ree's Optimist

Afgelopen tijd waren er verschillende kampioenschappen in het Mendistrict Noord, waaronder de finale van de Noordercup en de Indoorkampioenschappen Dressuur voor pony’s. Hindriëtta Lamein was op beide evenementen succesvol met haar Welsh A-span.

De Noordercup is een minimarathon-competitie die wordt verreden in de drie Noordelijke provincies. De beste deelnemer over drie wedstrijden werd de winnaar van deze competitie.

Winnaar Noordercup

Het span van Hindriëtta Lamein, bestaande uit Kastanjehof Jip (v. Cui Pendragon) en De Goede Ree’s Optimist (v. Frisia’s Shooting Star), wist in alle gereden wedstrijden de volle punten te pakken en kwam daardoor tijdens de finale op 23 februari in Burgum als winnaar uit de bus.

Kampioen L-mendressuur

Kastanjehof Jip, die is gefokt door Janneke Schilthuis, kwam ook op de Indoorkampioenschappen Dressuur uit met Hindriëtta Lamein. Hier werd hij in het enkelspan gestart in de klasse L.

Ondanks de lastige omstandigheden tijdens de proef, een enorme regen- en hagelbui die een ontzettend lawaai gaf in de bak, werd er goed met de spanning omgegaan. Met een mooie score van 65.83% gemiddeld mocht de combinatie ook de titel kampioen van de klasse L dressuur toevoegen aan hun prestaties.

Hindriëtta Lamein met Kastanjehof Jip. Foto: Freerk Boskers

Geconcludeerd kan worden dat Kastanjehof Jip een zeer veelzijdige pony is die zowel in de dressuur als de minimarathon zijn talent laat zien.

Bron: Menteam Lamein

Het is voor de redactie onmogelijk om alle prestaties van Welshpony’s op de voet te volgen. Daarom zouden wij het fijn vinden als u ons die doorgeeft. Dat kan via Whatsapp (06-51500766) of een e-mail naar carrieredanielle@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in