Hemke Horinga

0
771

Op maandag 10 september is onder grote belangstelling onze beste (Welsh) vriend Hemke Horinga begraven. Velen zullen Hemke gekend hebben als 1 van de 3 broers die Welsh B pony’s fokte onder de naam Margriethoeve. Met hun prachtige merries hebben ze vele nationale successen geboekt met name Margriethoeve’s Nanda, nationaal beste 3jarige; Margriethoeve’s Nanouschka, nationaal reservekampioene en Margriethoeve’s Nadine, het schimmel veulen dat velen nog op het netvlies hebben. Met gepaste trots genoot hij met volle teugen van de pony’s maar ook van de mensen er omheen. Vele contacten heeft hij gelegd, en altijd met een vriendelijke maar vooral vrolijke noot!  In deze zomer werd hij ziek, en op 3 augustus werd na een operatie geconstateerd dat Hemke ongeneeslijk ziek was. En de prognose was dat hij nog enkele maanden zou leven. Daar kwam begin september abrupt een eind aan. Op maandag 3 september is Hemke al overleden. Zo snel! Onbegrijpelijk! Wij, maar zeker zijn broers Piet en Harm, gaan hem verschrikkelijk missen.

Bedankt Hemke, voor al je mooie herinneringen en we zullen je nooit vergeten, namens familie Dijkstra, Winsum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here