Nieuw hoofdbestuurslid: Louis Roeters

0
3279
Gisteravond vond in Wageningen een ingelaste ledenraadsvergadering plaats. De ledenraad heeft daar op voorstel van de vertrouwenscommissie unaniem ingestemd met de benoeming van Louis Roeters (zie bijgaande foto) in de functie van hoofdbestuurslid Fokkerijzaken NWR/WPBR en Sport. Volgens de vertrouwenscommissie heeft Louis veel ervaring en sluit zijn kennis en expertise goed aan bij het profiel. Vanuit de ledenraad feliciteren wij Louis met zijn benoeming en wensen hem veel succes toe.
Met de invulling van deze vacature in het hoofdbestuur, blijft er in het hoofdbestuur nog 1 vacante positie over, namelijk die van hoofdbestuurslid Rasfokkerij en Sport. Het hoofdbestuur en de ledenraad hebben besloten om de sluitingstermijn voor deze vacature te verlengen tot 1 juli a.s. Mocht u interesse hebben in deze functie neem dan contact op met ondergetekende door uw motivatie en c.v. te sturen naar: bgmeerburg@gmail.com
Een ander punt dat in de ledenraadsvergadering aan de orde kwam was het toelaten van ijzers bij stamboekopname. Hoewel er eind 2016 door de ledenraad en toenmalig hoofdbestuur over gesproken is om de huidige regels te verruimen, is de uitkomst hiervan nooit verwerkt in keuringsreglement of vraagprogramma’s. De ledenraad heeft besloten om dit punt later dit jaar mee te nemen in de bredere discussie over de herziening van reglementen door een werkgroep vanuit de ledenraad, bestaande uit Remco Dobber en Peter Wijffelaars. Tot die tijd gelden de huidige regels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in