Nederlands succes op Towerlands Silver Medal Show

0
2647

Afgelopen zaterdag 19 maart vond de Towerland Welsh Medal Show plaatst in Slapton (Verenigd Koninkrijk) .
Tijdens deze show succes voor Nederlandse fokkers.

Afgelopen oktober vertrok de goedgekeurde hengst Springbourne Capricorn vanuit de stallen van Gerrit en Leny van Beek (Singel Stud) richting Mark en Liz Kilbey van Idyllic Stud. Springbourne Capricorn word daar momenteel op lease basis ingezet voor de fokkerij en word daar tevens geshowd.

Tijdens zijn eerste show overseas gelijk al succes. Een eerste plaatst, kampioenschap sectie A en zelfs de titel “Overall Reserve Supreme of The Show. Tijdens deze show werd ook zijn drie jarige dochter Deweijerds Hailey geshowd gefokt en in eigendom van Willard Leeuwis en Jacorine Schutte. Ook voor Deweijerds Hailey een eerste plaatst.

Wij feliciteren de eigenaren met het behaalde succes.

Heeft u ook nieuws voor de web redactie stuur gerust een email naar redactie@nwpcs.nl

(foto gemaakt door Sarah Hayman)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in